Információk hirdetőknek

KEDVES LEENDŐ VIPLÁNY

Pár hasznos információ:

Ahhoz, hogy a legtöbb látogatót tudd az oldaladra (később magadhoz) csábítani, a lehető legtöbb információt szükséges megadnod a hirdetési oldaladon.
Kiemelt képnek egy nagy felbontású, jó minőségű képet tölts fel.
A további képek közé célszerű feltölteni a kicsit merészebb képeidet is.
A látogatók általában a képek alapján döntenek, így a legjobb, legszebb, legnagyobb méretű képeidet töltsd fel!
(A nem megfelelő képeid azonnal töröljük. Bővebb info az ÁSZF-ben.)

-ha nem akarod, hogy beazonosítható legyél:
Ne tölts fel olyan képet, amelyet más weboldalra (facebook, twittet, instagram) már feltöltöttél!
Ne használj olyan telefonszámot amelyet közösségi weboldalon használsz! Más hirdetési oldalon használt telefonszámodat természetesen nálunk is használhatod.
Külön email címet használj a hirdetésekhez, a viplányok fiókod jelszavát ne használd más oldalakhoz is!
Erős jelszót használj a regisztrációd során! Ebben segít a regisztrációs oldalunkon, a “jelszó erősség mérő” is.


A viplányok.hu weboldala erotikus, tehát felnőtt tartalommal rendelkezik, ezért kizárólag 18 éven felüliek látogathatják, és hirdetéseket is kizárólag 18 éven felüliek adhatnak fel!

Ezúton is tájékoztatunk, hogy szexuális szolgáltatást nyújtani jogszabályba ütközik és büntetést vonhat maga után!

Az 1999. évi LXXV. törvény – a szervezett bűnözés, valamint az azzal összefüggő egyes jelenségek elleni fellépés szabályairól és az ehhez kapcsolódó törvénymódosításokról:
11. § Tilos írásban, kép- vagy hangrögzítő, illetve más berendezés útján szexuális szolgáltatást felajánlani, azt hirdetni vagy ilyen cselekményekben közreműködni.

1999. évi LXIX. törvény a szabálysértésekről – A szexuális szolgáltatás felkínálásának, hirdetésének tilalma:
145. § (1) Aki a külön jogszabályban meghatározott tilalmat megszegve szexuális szolgáltatást írásban, kép- vagy hangrögzítés, illetőleg más berendezés útján felkínál, reklámoz vagy az ilyen cselekményben közreműködik, százezer forintig terjedő pénzbírsággal sújtható.
(2) Az (1) bekezdésben meghatározott szabálysértés miatt az eljárás a rendőrség hatáskörébe tartozik.

Felhívjuk hirdetőink figyelmét, hogy az ebbe a tevékenységi körbe tartozó hirdetéseket a viplanyok.hu oldalon nem jeleníthetnek meg!
Nálunk hirdető ügyfeleink kizárólag alkalmi szexpartnert keresnek, és nem szexuális szolgáltatás nyújtását vállalják!
Minden esetleges törvénytelenségre utaló viselkedés kizárólag a hirdetők önálló döntésén, akaratán alapul és oldalunkkal nincs összefüggésben!

Csak abban az esetben adj fel hirdetést, ha elfogadod az alábbi feltételeket:

A hirdető előzetesen és nyomatékosan kijelenti, hogy tevékenysége semmilyen módon nincs összefüggésben a 14. életévét be nem töltött személynek közösülésre, fajtalankodásra való rábírásával, üzletszerű kéjelgés elősegítésével, az ezt folytató személlyel egészben, vagy részben való kitartásával, továbbá haszonszerzés céljából valakinek közösülésre, vagy fajtalankodásra másnak történő megszerzésével, mert mindezeket, a Btk.201., 205., 206., és 207.§-i a személyi szabadság súlyos korlátozásával rendelik büntetni. A viplanyok.hu Csapata az információ közzétételével mindezeket a cselekményeket nem kívánja elősegíteni, így semmilyen tekintetben nem vállal felelősséget, a hirdető kinyilvánított szándékától való eltérés miatt, valamint ezekkel nem is vállal semmilyen közösséget.

Hirdetési Információk
A viplanyok.hu felhívja a figyelmet, hogy egy hirdetőre vonatkozó minden információ a hirdetés feladójától származik!
Egyedül a feladó véleményét tükrözi.
A megadott adatokat, információkat tehát nem ellenőrzi független, harmadik fél, ezért a viplanyok.hu nem vállal felelősséget a tartalom (kép és szöveg) helyességéért.

Felelősség korlátai
A viplanyok.hu weboldal tulajdonosa és üzemeltetője kijelenti, hogy a weboldalon megjelenített hirdetések esetében tartalomért, adatokért, információkért és szövegezésért, illetve a hirdető személyek valódiságáért semmi nemű felelősséget nem vállal!

Ha az oldalunkon jogsértő, szerzői jogokat sértő tartalmat találsz, kérlek jelezd azt egy email küldésével, az info@viplanyok.hu címre, vagy használd az emil küldőnket az ELÉRHETŐSÉG menüben.